←  Liste des propriétés

Dieweg district: architect-designed villa

Uccle

réf. 5584388
Sur demande
6
4425 m2
840 m2
B
196 m2
In de wijk Dieweg, vlakbij het Lycée Français en het Terkamerenbos, moderne villa gebouwd door architect Sierra di Migni in 2013.
Het huis heeft bebouwde oppervlakte van 840m2 en 196m2 terrassen, allemaal op een aangelegd en bebost perceel van 44 are 25. Het heeft 6 ruime slaapkamers en 4 badkamers.

Op tuinniveau bestaan de zeer aangename en lichte ontvangstruimten uit een semi-professionele keuken, een grote kathedraal lounge met sublieme plafondhoogtes en een gashaard, en een eetkamer. Boven zijn de slaapkamers ruim en voorzien van op maat gemaakte kasten. Een mezzanine met familiekamer naast de woonkamer kan ook worden gebruikt als bibliotheek en kantoor met een eigen toegang.

De onderste verdiepingen hebben een zeer aantrekkelijk zwembad met tegenstroomsysteem, een kleedkamer met doucheruimte, ruimte voor een hamam en/of sauna, een thuisbioscoop en een opslagruimte.

Overige informatie : PEB B+, dubbele ventilatie, lift, fotovoltaïsche panelen (45 panelen). Inpandige garage voor twee auto's en buitenparkeerplaats voor meerdere auto's, alarmsysteem, talrijke kelders, wasruimte.

De informatie wordt alleen ter informatie verstrekt en is niet contractueel bindend.
Scroll to Top

Etre appelé

En soumettant ce formulaire, j’accepte que JAMES REALTY me contacte, et j’accepte la politique de confidentialité.

Contactez-nous

En soumettant ce formulaire, j’accepte que JAMES REALTY me contacte, et j’accepte la politique de confidentialité.

Les cookies nous permettent de vous proposer nos services plus facilement. En utilisant nos services, vous nous donnez expressément votre accord pour exploiter ces cookies.